среда, 13. април 2011.

Sivenje za pocetnike


Škola šivenja za početnike

02/04/2010

Na ovoj stranici će redovno biti dodavani linkovi sa člancima koji se tiču osnova u šivenju. Naučićete kako da pravilno koristite mašinu za šivenje, kako da se snađete sa krojevima, napravite rupicu za dugme, ušijete patent zatvarač... Upoznaćete se sa tehnikama i trikovima koji će vam pomoći da brzo i samouvereno šijete.
Uz odgovarajući pribor i upotrebu odgovarajućih tehnika, šivenje je lako,brzo i zabavno. Najveće greške i frustracije u šivenju nastaju kao posledica neadekvatnog korišćenja šivaćeg alata, posebno mašine za šivenje.


Šivenje je, kao retko koja druga veština, jedinstven spoj kreativnog izraza i praktičnosti. Naučite da koristite mašinu za šivenje i pobegnite od sve prisutnije uniformisanosti; pretvorite sopstvenu umetničku viziju u jedinstveni odevni predmet, modni detalj, dekoraciju za enterijer, unikatni poklon... Šivenje će sigurno promeniti vaš pogled na svet.
Šivenje ima i svoju "društvenu" stranu. Iskoristite slobodno vreme za kreativno druženje sa prijateljicama uz iglu i konac. Kakve li će se sve maštovite ideje roditi iz neponovljivog ženskog čavrljanja!



Read more: http://krpiceikonci.blogspot.com/2010/04/skola-sivenja-za-pocetnike.html#ixzz1JOjuyVFK

Нема коментара:

Постави коментар